Hyundai Elantra získala AUTOBEST 2012

Actualities
Karel Směšný | 19.12.2011
dalších 16 fotek
Vítězem ankety doporučující nejlepší nové auto pro běžné motoristy ze zemí střední a východní Evropy se stal model Hyundai Elantra.

V celkovém hodnocení Elantra předstihla Ford Focus, který se umístil na druhém místě a třetí Chevrolet Aveo. Elantru jako vítěze vybralo deset členů poroty, další tři přidělili první pozici Focusu a zbývající dva porotci nejlepší ohodnocení rozdělili mezi Aveo a Fiat Panda.

Porota při rozhodování o udělení ceny AutoBest zvažovala 13 kritérií. Nejdůležitějším kriteriem je cena, dále pak distribuční síť, dostupnost servisů a náhradních dílů, spotřeba paliva a všestranné uplatnění vozu spolu s objemem zavazadlového prostoru.

Organizace AutoBest je mezinárodní nezávislou porotou a její členové zastupují 15 zemí z regionu (Bulharsko, Českou republiku, Chorvatsko, Kypr, Maďarsko, Makedonii, Polsko, Rumunsko, Rusko, Řecko, Slovensko, Slovinsko, Srbsko, Turecko, Ukrajinu) a potenciální trh s více než 300 miliony obyvatel. AutoBest je druhou největší nezávislou motoristickou porotou v Evropě.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
Roman AX, 19.12.2011 15:28
Skvělá společnost, ještě chybí africké státy. Moje potřeby a nároky jsou stejné jako na západ od našich hranic.Bohužel jen ty peníze mám východní...
Petr S, 19.12.2011 22:59
Tak by mě zajímalo, který řetězec by vyhrál, kdyby komise vybírala nejlepší buřt pro běžné konzumenty. Tipuju že asi Lidl.
enter into discussion
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů