BMW představilo speciální edici pro ostrá SUV. V hlavní roli je černá

Our theme
Jan Zajíc | 29.06.2017
dalších 9 fotek
BMW X5 M a X6 M v edici Black Fire. | foto: BMW
BMW zájemcům o ostrá SUV X5 M a X6 M už brzy nabídne speciální edici Black Fire. Ta kombinuje stylové doplňky s novými prvky výbavy.
Základem je černý metalický lak Sapphire Black, který doplňuje černá maska chladiče ve tvaru ledvinek s černými lamelami. I 21palcová kovaná kola jsou tmavá. Dalším charakteristickým prvkem edice Black Fire jsou karbonové kryty vnějších zpětných zrcátek. 

Uvnitř najdeme elektricky nastavitelná multifunkční sedadla s integrovanými opěrkami hlavy, která jsou kompletně čalouněna kombinací jemné černé a červené kůže Merino. Červené je také kontrastní prošívání. Jinak ale interiér opět sází hlavně na černou barvu, leskle černé je například obložení interiéru.

Stejně jako standardně dodávaný multifunkční kožený volant s hliníkovými řadicími páčkami je volitelně a bez příplatku k dispozici také alcantarou potažený volant BMW M Performance se světle modrými koženými motorsport detaily.

Oba modely mají standardní výkon běžných verzí, jejich 4,4litrový osmiválec tedy dává 575 koní (423 kW). Točivý moment vrcholí hodnotou 750 Nm, akcelerace z klidu na stovku zabere jen 4,2 sekundy. Agregát je spojen s osmistupňovou automatickou převodovkou a pohonem všech kol. Nechybí aktivní zadní diferenciál, který rozděluje točivý moment mezi kola zadní nápravy.

Speciální edice Black Fire budou v prodeji od srpna roku 2017.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů