Britský podnikatel si koupil hned šest vozů Rolls-Royce najednou

Our theme
Jiří Švamberk | 07.02.2019
Ruben Singh a jeho Jewels Collection | foto: archiv
Barvy těchto luxusních automobilů přesně ladí s jeho turbany.
Ruben Singh je člověk, kterého u nás neznáme, ale ve své podstatě je to takový britský Petr Kellner. Singh patří k nejbohatším lidem na ostrově a své jmění si dokáže náležitě užívat. Naposledy tak, že  u Rolls-Royce objednal šest aut, tři kusy modelu Cullinan a tři kusy nového modelu Phantom.

Rolls-Royce je známý tím, že svým zákazníkům vyhoví ve všech možných i nemožných přáních. Singh je naopak známý tím, že si své rollsy kupuje tak, aby jejich barva odpovídala turbanům, které nosí.

Šestice nových vozů tak doplní již stávajících šestnáct vozů značky Rolls-Royce, které Singh koupi již dříve a podle jeho instagramu se všemi pravidelně jezdí. Ostatně nenosí jeden turban pořád dokola, takže vlastně musí.

Singhova největší vášeň však nejsou automobily, ale drahokamy. Proto i turbany, které nosí, mají barvy drahokamů. Jeho vášeň se promítla i do šestice zakoupených automobilů Rolls-Royce, kterou Singh příznačně pojmenoval Jewels Collection (sbírka drahokamů).

A že tahle sbírka byla pořádně drahá. Cena pochopitelně nebyla zveřejněna, ale pokud budeme počítat každý kousek za základní cenu, dělá to okolo 50 milion korun. A můžete se vsadit, že tahle auta nějakou tu příplatkovou výbavu mít budou…
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů