Dny Fantomas: Citroën povolal slavného zloducha a zlevnil řadu modelů

Our theme
Redakce | 07.03.2014
Citroën C3 Picasso. | foto: Citroën
Praha - České zastoupení francouzské automobilky se rozhodlo zlevnit řadu nabízených modelů a navrch přidat některé zajímavé prvky výbavy za symbolickou korunu. Na pomoc Citroën povolal jednoho z nejslavnějších majitelů vozu této značky - slavného padoucha Fantomase.
Citroën se rozhodl tuto oblíbenou postavu využít pro svou březnovou reklamní kampaň, protože Fantomas vždy jezdil ve vozech Citroën a měl zálibu v technologicky vyspělých automobilech. Byl zároveň geniálním vynálezcem a vědcem, používal ke svým zločinům nejmodernější prostředky vědy a techniky. V České republice je navíc Fantomas kultovní postavou i díky létajícímu Citroënu, v němž v jednom z filmů unikl komisaři Juveovi.

V rámci březnové akce Dny Fantomas nabídne Citroën za zvýhodněnou cenu například modely C3, C4, C3 Picasso, nový Citroën C4 Picasso a Citroën Berlingo Multispace. A ke každému z vozů přidá Paket Technologie s nadstandardními prvky výbavy za symbolickou korunu.

Dny Fantomas doplní soutěž o zapůjčení automobilu Citroën na 1 rok s možností vyzkoušení až 4 modelů. Postava tajemného zloducha se pak má objevovat i v showroomech francouzské automobilky.

Kompletní informace o akci najdete zde.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů