Ford Mustang už si můžete objednat i v Česku. S osmiválcem stojí milion

Our theme
Redakce | 21.01.2015
dalších 18 fotek
Ford Mustang. | foto: Ford
Praha /FOTOGALERIE/ - Čeští zájemci si konečně mohou objednat nový Ford Mustang. Šestá generace ikonického amerického sporťáku je v Evropě k dispozici buď s přeplňovaným čtyřválcem, nebo s atmosférickým osmiválcem.
Menší jednotka z řady EcoBoost má objem 2,3 litru a poskytuje výkon 314 koní, silnější a mnohem klasičtější "vé-osmička" s pětilitrovým objemem nabízí 418 koňských sil. Cena s čtyřválcem startuje na 880 000 Kč, osmiválec stojí nejméně 1 005 000 korun.

Zákazníci kromě toho mohou volit mezi karosářskými variantami Fastback (kupé) a Convertible (kabriolet). Na výběr je manuální, nebo samočinná převodovka, vždy se šesti rychlostními stupni.

Ford Mustang.



Nový Ford Mustang lze objednávat ve vybraných provozovnách autorizovaných partnerů Ford. Pro Českou republiku to jsou AMB Ořech - Praha-západ a Auto In v Pardubicích. První vozy k majitelům dorazí přibližně v polovině roku.

Standardní výbava nového Fordu Mustang v evropské specifikaci zahrnuje kola o průměru 19 palců, automatické bixenonové světlomety, zadní difuzor, kožené čalounění, dvouzónovou automatickou klimatizaci, audiosystém s devíti reproduktory a multimediální systém SYNC 2 s barevnou dotykovou obrazovkou o úhlopříčce osm palců.

Ford Mustang.



Na přání jsou k dispozici například odvětrávaná sedadla, navigace, vylepšený audio systém či kola se speciální povrchovou úpravou. V paletě deseti barev karoserie nechybějí výrazné odstíny jako oranžová Competition nebo třívrstvý žlutý lak Triple Yellow.

Prvních 500 Mustangů si mohli Evropané rezervovat během loňského finále Ligy mistrů UEFA. Zájem projevilo více než 9300 lidí, přičemž prvních 500 registrací proběhlo za pouhých 30 sekund od spuštění. Čtyři takto předobjednané Mustangy poputují i do České republiky.

Ford Mustang - ceník


Kompletní ceník najdete zde.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů