Hra Project Cars 2 na prvních obrázcích vypadá skvěle

Our theme
Jan Zajíc | 12.02.2017
dalších 6 fotek
Project Cars 2 | foto: Bandai Namco
Kdo si občas zahraje na počítači nebo konzoli hru s automobilovou tématikou, jistě slyšel o titulu Project Cars. Hra, na kterou se velmi nadšeně čekalo, bohužel nedostála všem svým slibům a byla kritizována zejména za nedotaženou fyziku. Vše by měl však napravit druhý díl.
Project Cars 2 se v tuto chvíli pilně vyvíjí a na světě jsou první screenshoty a video, ukazující zejména grafickou stránku. Nutno uznat, že grafika nově připravované hry vypadá naprosto skvěle a auta i tratě jsou skoro jako z reálného světa.

Čtěte také: VIDEO: Top Gear to nevzdává. Upoutávka na novou řadu vypadá slibně

Celkem dostaneme v rámci nového titulu nějakých 160 aut a samozřejmě další dokoupitelná a stažitelná. V nabídce bude také kolem 60 tratí, z nichž některé budou rychlostní zkoušky rallye či dokonce závody na zamrzlém jezeře.

Těšit se můžeme i na vymakaný systém počasí. Může pršet, sněžit a den se realisticky střídá s nocí.

Čtěte také: Tuning naruby. Jak by autům slušela titěrná kolečka?

Vývojáři pochopitelně slibují, že se velkých zlepšení dočká také propíraná fyzika. Hra by měla nabídnout maximálně realistický jízdní model a model poškození. Síly si lze poměřit s počítačovými soupeři, nebo s těmi reálnými formou on-line šampionátů.

Project Cars 2 vyjde někdy koncem letošního roku, ačkoliv datum bude teprve stanoveno. Zahrají si majitelé PC, ale také konzolí Playstation 4 a Xbox One.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů