Italdesign předčasně odhalil svůj ženevský koncept

Our theme
Jiří Švamberk | 27.02.2019
Italdesign přiveze do Ženevy dvoudveřové GT | foto: Italdesign
Dvoudveřové GT vypadá na první skice naprosto fantasticky.
Že studio Italdesign chystá něco velmi zajímavého, víme už nějakou dobu. Zdlouhavá kampaň však byla vždy neurčitá, a co je pod pokličkou se dalo pouze odhadovat. Nyní už víme, že slavné designérské studio do Ženevy přiveze úchvatné dvoudveřové kupé, jehož dveře jsou alespoň podle skici jednoduše obrovské. Na rozdíl od minulého supersportovního hardcore automobilu Zerouno nyní půjde o cestovní automobil.

Premiéra tohoto vozu je naplánovaná na 5. března a do té doby můžeme opět spekulovat, zda jde o produkční vozidlo, nebo pouze o koncept. Vzhledem k absenci klik dveří a malým zrcátkám bychom se přikláněli k druhé variantě, což ale nic nemění na faktu, že jde o neobyčejně působivý automobil. Víčko na předním blatníku poukazuje na elektrifikovaný pohon, což odpovídá současnému automobilovému trendu.

Italdesign Zerouno Duerta bylopředstaveno na loňském ženevském autosalonu


Italdesign je součástí Volkswagen Group, takže má přístup k obrovskému množství technologií a nebude žádným překvapením, když je autoři do tohoto GT implementují. Koneckonců, Zerouno z předminulého roku bylo postaveno na základech Audi R8 (otevřenou verzi Zerouno Duerta mohli obdivovat návštěvníci loňského ženevského autosalonu).

Pokud by elektrifikovaná budoucnost osobních automobilů vypadat takto, jsme jednoznačně pro.

V galerii si můžete prohlédnout detaily chystané novinky od Italdesign.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů