Mazda lehce modernizovala "šestku". Dorazit by mohla i s pohonem všech kol

Our theme
Redakce | 27.11.2014
dalších 8 fotek
Mazda6. | foto: Mazda
Los Angeles/Praha /FOTOGALERIE/ - Už na začátku nového roku by se měla začít prodávat modernizovaná Mazda6. Výrobce lehce upravil její vzhled a vylepšil interiér. Největší novinkou by však měl být pohon všech kol.
Ten zřejmě půjde kombinovat s turbodieselem 2.2 SkyActiv-D. Jestli to tak skutečně bude a jestli se pohon 4x4 objeví i s jinými motorizacemi, se ale dozvíme až později.

Jistotou však je přepracovaná kabina. Nové palubní desce dominuje sedmipalcový displej, změnila se také středová konzola či grafika "budíků". Mazda se chlubí použitím kvalitnějších materiálů a nabídkou více barevných kombinací. Klasické madlo ruční brzdy nahradilo tlačítko elektronické parkovací brzdy.

Mazda6.


V seznamu příplatkové výbavy se objevuje vyhřívání zadních sedadel a mezi bezpečnostními systémy najdeme detekci únavy řidiče či varování proti vybočení z jízdního pruhu.

Mazda6.


Mazda6 dostala přepracované přední světlomety, které jsou menší a mají jinak vedenou linii LED diod. Nová je i maska chladiče s větším chromovaným lemováním. Zadní část pak má nová světla, přepracovaný nárazník a spodní difuzor. V nabídce jsou i nové designy litých kol.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů