Chcete, aby se vaše auto lišilo? Pro Mini si budete moci navrhnout vlastní díly

Our theme
Daniel Fuglevič | 27.12.2017
dalších 18 fotek
Zakázkové díly personalizační služby Mini Yours Customized. | foto: Mini
Na programy takřka neomezené personalizace nových vozů u značek jako Rolls-Royce či McLaren jsme už celkem zvyklí. Nyní ovšem s podobnou službou přichází také Mini. Program samozřejmě není na takové úrovni jako u těch nejdražších značek, ale i přesto nabízí nové způsoby, jak zájemci mohou své auto odlišit od ostatních.
Mini už přitom nabízí vcelku širokou nabídku barevných kombinací exteriéru i interiéru, o krok dále však má tyto možnosti posunout nový program zakázkového upravení vozu. Nová služba personalizace bude silně využívat technologií 3D tisku či laserového gravírování.

Díky tomu si budou moci zákazníci v on-line aplikaci navrhnout například originální díly obložení interiéru s různými grafikami a nápisy či zakázkové osvětlení prostoru pod dveřmi, které bude na zem promítat vaše jméno, podpis, oblíbené číslo, vlastně cokoliv si zamanete.

Podobně si můžete nechat vyrazit jméno či název společnosti i na některé exteriérové díly, jakými jsou třeba části bočních směrovek na karoserii. Nakonec samozřejmě nesmí chybět rozsáhlá řada polepů a doplňků karoserie od šachovnic, závodních čísel po lišty prahů s osvětlením a další maličkosti.

Mini slibuje, že službu bude nabízet v Evropě a na dalších větších trzích. Přání zákazníků pak mají být v tomto ohledu prý neomezená.

Některé díly si navíc budou moci zájemci instalovat do svých vozů osobně, ačkoliv většina tuto práci určitě nechá na autorizovaném servisu. Dodatečné vyrobení zakázkových dílů poté, co už budete mít nové auto doma, je tedy rovněž možné.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů