Nová BMW X5 M a X6 M už si můžete objednat. Potřebujete víc než tři miliony

Our theme
Redakce | 03.11.2014
dalších 29 fotek
BMW X6 M. | foto: BMW
Praha /FOTOGALERIE/ - Nové modely BMW X5 M a BMW X6 M, které budou mít svoji výstavní premiéru na autosalonu v Los Angeles, si již lze v České republice objednat. Ostrá SUV, vyladěná sportovní divizí M, stojí víc než tři miliony korun.
Přesně byla cena nového BMW X5 M stanovena na 3 012 100 Kč, X6 M vyjde na 3 101 800 Kč. Oba vozy pohání dvakrát přeplňovaný osmiválec s výkonem 575 koní.

Agregát o objemu 4,4 litru kromě toho poskytuje točivý moment až 750 N.m, zrychlení z klidu na stovku zabere jen 4,2 sekundy. Nejvyšší rychlost je elektronicky omezena na 250 km/h. Motor spolupracuje s osmistupňovou automatickou převodovkou a BMW udává průměrnou spotřebu 11,1 l/100 km.

BMW X5 M a BMW X6 M.



Podvozek dostal technologii aktivního potlačování náklonů v zatáčkách, možnost nastavení tří režimů pérování a automatické udržování světlé výšky.

Ta byla proti běžným verzím snížena, "eMko" se kromě toho liší také pneumatikami s různými rozměry pro přední a zadní nápravu, přepracovanou přední částí s velkými nasávacími otvory či specificky pojatými průduchy za předními koly na bocích.

Nechybí čtveřice koncovek výfuku nebo u modelu BMW X6 M střešní spoiler. Standardní výbavou obou modelů jsou 20palcová kola z lehkých slitin, která lze na přání nahradit ráfky s průměrem 21 palců.

BMW X5 M.



Standardní výbavou je například čalounění jemnou kůží Merino, LED světlomety s funkcí BMW Selective Beam či HiFi hudební aparatura.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů