Nový Ford S-Max má české ceny. První vozy k nám dorazí v létě

Our theme
Redakce | 11.04.2015
dalších 7 fotek
Ford S-Max. | foto: Ford
České zastoupení automobilky Ford začíná přijímat objednávky na nový S-Max. Rodinné MPV bude dostupné se šesti motory a zajímavými technologiemi.
Jednou z nich je například tempomat s inteligentním asistentem rychlosti, který umí automaticky přizpůsobit rychlost aktuálním rychlostním limitům. Systém je součástí standardní výbavy vyšší ze dvou nabízených linií.

Více informací o novém Fordu S-Max najdete zde.

Stupně jsou tradičně nazvané Trend a Titanium, pozdějí dorazí také luxusní provedení Vignale.

Ford S-Max.


Nejlevněji lze pořídit vůz s benzinovou přeplňovanou patnáctistovkou (118 kW/160 k) - stojí 679 790 korun. Základní výbava Trend přitom zahrnuje například sedm airbagů, automatickou dvouzónovou klimatizaci, multimediální systém SYNC s 4,2palcovým barevným displejem, rádio s Bluetooth a osmi reproduktory, mlhovky s přisvícením do zatáček, kůží potažený volant nebo sklápění jednotlivých sedadel druhé řady stiskem tlačítka.

Zajímavé je, že pro výbavu Trend není k dispozici sedmimístné provedení interiéru.

Zájemci o něj tak musí sáhnout po vyšší linii Titanium, která cenově začíná na 758 990 Kč a přidává třeba multimediální systém SYNC 2 s 10,1palcovým displejem, LED diody pro denní svícení, bezklíčový přístup, vyhřívaná přední sedadla, vyhřívané čelní sklo, tempomat s inteligentním asistentem rychlosti a funkcí rozpoznávání dopravních značek, parkovací asistent či sedmnáctipalcová litá kola. Za již zmíněnou třetí řadu sedadel se připlácí 34 tisíc.

Ford S-Max.


V ceníku ale samozřejmě najdeme i další příplatkové prvky, jejichž pořízení se asi vyplatí ve zvýhodněných paketech. I těch je hned několik.

Nový S-Max bude k dispozici také s pohonem všech kol. Se 150koňovým turbodieselem stojí 904 990 korun.

První vozy mají k zákazníkům dorazit v létě.

Ford S-Max: Ceny na českém trhu

Ford S-Max - ceník.


Kompletní ceník najdete zde.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů