Nový model Kia Carens míří do prodeje

Our theme
Redakce | 25.04.2013
Nový model Kia Carens | foto: Kia
Praha /FOTOGALERIE/ – Nová Kia Carens nabízí především dostatek prostoru a variabilitu. Jde už o čtvrtou generaci této modelové řady.
„Tento model bude bezesporu atraktivní pro rodiny s aktivním životním stylem, které nechtějí dělat kompromis mezi stylem a praktičností," sdělil k uvedení vozu Arnošt Barna, obchodní ředitel KIA MOTORS CZECH.

Nový Carens je o 20 mm kratší, o 15 mm užší a o 40 mm nižší než předchozí generace. Celková výška patří mezi nejnižší ve své třídě, což u modelu Carens podtrhuje jeho sportovnější vzhled.

Zákazníci od MPV očekávají při přepravě osob i zavazadel maximální všestrannost. Nový Carens má prostorný interiér, v němž nalezne pohodlí až sedm cestujících.

K dispozici jsou atraktivní položky výbavy, jako jsou vyhřívaná sedadla v přední a druhé řadě, odvětrávaná přední sedadla s elektricky nastavitelnou délkou sedáku a bederní opěrkou. Nabízí se rovněž vyhřívaný volant a přístrojový štít Supervision s 4,2palcovým displejem TFT LCD.

Všechny modely jsou standardně vybaveny tempomatem a omezovačem rychlosti. Mezi další nabízené prvky výbavy patří elektrická parkovací brzda, inteligentní klíček se startovacím tlačítkem, audiosystém s šesti reproduktory či osvětlení prostoru podél vozu ve vnějších zpětných zrcátkách.

Zákazníci si mohou vybírat ze čtyř motorů, dvou zážehových a dvou vznětových v rozpětí výkonů od 85 kW do 122 kW. Všechny motory jsou spojeny se šestistupňovými převodovkami. Nejvýkonnější vznětové a zážehové motory jsou na přání nabízeny také s automatickou převodovkou vlastní konstrukce a výroby Kia.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů