Připravované BMW řady 3 Touring asi dostane také ostrou verzi M3!

Our theme
Jiří Švamberk | 29.10.2018
dalších 5 fotek
foto: archiv
Bylo by to vůbec poprvé v historii tohoto modelu.
Prostornější varianta nedávno představeného BMW řady3 ještě ani není oficiálně venku a už se okolo ní objevují nejrůznější spekulace.  Když nebudeme počítat tu o velikosti zavazadelníku, který prý má výrazně překonat odcházející generaci, nebo o výklopném zadním skle, je tou nejzajímavější informace, která mluví o tom, že BMW chce poprvé v historii představit také M3 Touring!

BMW M3 Touring nikdy oficiálně nevzniklo, ale důvěryhodné zdroje přímo z automobilky se nechaly slyšet, že už je rozhodnuto a BMW M3 Touring doplní dvojici Audi RS4 Avant a Mercedes-AMG C63 Estate.

Z finančního hlediska nejde o nikterak náročný projekt, nehledě na fakt, že Evropané kombíky milují, takže M3 Touring si u nás příznivce skutečně najde. Z kruhu případných trhů lze téměř jistě vyškrtnout USA, protože tamější zákazníci karosářské verze kombi zrovna dvakrát nepreferují.

Kombi varianta nového BMW řady 3 by se měla představit už v březnu na ženevském autosalonu, přičemž ostrou M3 lze očekávat v horizontu dalšího roku.

V galerii si můžete prohlédnout zamaskované BMW řady 3 Touring při testování na Severní smyčce okruhu Nürburgring.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů