Proč mu udělali? Na prodej je nejchlupatější Volkswagen

Our theme
Radek Pecák | 20.04.2020
dalších 7 fotek
Volkswagen Beetle Furbie | foto: autotrader.co.uk
Volkswagen Brouk se vyráběl dlouhá desetiletí a za tu dobu se objevilo obrovské množství jeho úprav. Jednu z nejpodivnějších si můžete nyní koupit ve Velké Británii.  
Vpředu má fousky, na střeše ouška, vzadu obrovský klíček a úplně je všude je pokryt chlupy. Řeč je Volkswagenu Beetle, který dostal jméno Furbie. Pravděpodobně po elektronické hračce Furby, která se stala hitem na přelomu tisíciletí.

Tenhle funkční automobil, který byl vyroben v roce 1978 a je poháněný zážehovou "šestnáctistovkou", může být váš za částku 4700 Liber, což je v aktuálním kurzu přibližně 147 000 korun.

Chlupy jsou na discích kol, na palubní desce, na volantu, dokonce i na ramínkách stěračů. Na podlaze má kožešina jiné zbarvení, stejně jako na podlážce zavazadlového prostoru. Ten je u tohoto vozu pochopitelně vpředu.

Kupodivu se tvůrci rozhodli nepoužít chlupatý materiál také na potahy sedaček. Ty jsou z obvyklého materiálu, tedy klasické textilní látky. Už logičtější je, že kožešina nepokrývá žádný z dílů v motorovém prostoru, světlomety a čtyři mohutné výfukové koncovky.

Pro ty, kteří by si koupi chtěli rozmyslet z etických důvodů, je na skle v angličtině nápis, který potvrzuje, že "při výrobě tohoto vozu nebyla ulovena žádná zvířata".

Až časem uvidíme, zda se tato podoba vozu stane tak populární jako Volkswagen Herbie z filmu Můj miláček Brouk ( v originále The Love Bug).
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů