Range Rover Evoque přijíždí v české edici s bohatší výbavou

Our theme
Redakce | 29.04.2014
Range Rover Evoque. | foto: Land Rover
Praha - Automobilka Land Rover uvedla na tuzemský trh "českou edici" oblíbeného modelu Range Rover Evoque. Ta přijíždí s bohatší výbavou. Novinkou je také výroční provedení většího Land Roveru Discovery.
Range Rover Evoque „Czech Edition" má ve standardní výbavě mimo jiné devatenáctipalcová kola z lehkých slitin, xenonové světlomety, připojení externího zdroje hudby přes Bluetooth, dotykový displej a audiosystém Meridian. Bez příplatku je i panoramatické střešní okno a zimní paket, který zahrnuje vyhřívané přední okno s vyhřívanými tryskami ostřikovačů, vyhřívaná sedadla i volant.

Cena "českého" Evoque startuje na 1 219 455 Kč, cenové zvýhodnění tak činí 40 676 Kč.

Speciální edice, tentokrát výroční, se dočkal také Land Rover Discovery, který letos slaví 25. narozeniny. Provedení „Anniversary" vychází z nejvyšší výbavy HSE a nabízí například osmistupňovou samočinnou převodovku ZF, elektronikou řízené pneumatické odpružení, navigační systém, xenonové světlomety, elektricky nastavitelná sedadla a zimní paket s vyhřívaným předním sklem, vyhřívanými sedadly a vyhřívaným věncem volantu.

Ceny modelu Land Roveru Discovery „Aniversary" začínají na 1 700 157 Kč, cenové zvýhodnění v tomto případě dělá 51 463 korun.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů