Range Rover Evoque ve žluté edici: Pro Česko a Rakousko jen 30 kusů

Our theme
Redakce | 29.06.2013
Range Rover Evoque „Sicilian Yellow Edition“ | foto: Land Rover
Praha - Land Rover připravil speciální edici modelu Range Rover Evoque s názvem Sicilian Yellow Edition. Pro zákazníky v České republice a v Rakousku je připraveno 30 kusů této limitované edice.
Zákazníci mají na výběr ze dvou barevných kombinací. Vybírat lze z kombinace odstínu žluté (Sicilian Yellow) s černou (Santorini Black) jako kontrastní barvou na střeše, nebo naopak s lakováním v barvě Santorini Black a Sicilian Yelow na střeše a vnějších zrcátkách. Žlutou barvu z limitované edice mají i stehy sedadel, středová konzole, čalounění dveří, přístrojová deska, kterou vede napříč dekorační lišta.

Range Rover Evoque „Sicilian Yellow Edition“


Žlutý Range Rover Evoque má ve své nabídce několik motorizací s pohonem všech kol. K dispozici je 2,2l turbodiesel s výkonem 140 kW (190 koní), který může být kombinován se šestistupňovou manuální převodovkou, nebo automatickou převodovkou. Další možností je 2,0l benzínový motor se šestistupňovou automatickou převodovkou s výkonem 177 kW (240 koní). Verze Yellow Edition je dostupná u všech autorizovaných partnerů značky Land Rover.

Ta navíc připravila ještě další edici Black Pack pro všechny vozy Range Rover Evoque ve verzi Dynamic. Ta nabízí dvacetipalcová černá kola, výfuk, nápisy Range Rover, světlomety a mlhovky ve stejné barvě. Příplatek se pohybuje kolem 82 933 Kč.

Mimochodem, Evoque si v posledních osmnácti měsících zakoupilo více než 160 tisíc zákazníků po celém světě a stal se tak nejprodávanějším modelem značky.

Základní ceny jednotlivých modelů Sicilian Yellow Edition:

RR Evoque 2,2 TD4 4WD Dynamic 5-dvéřový: 1 466 262 Kč
RR Evoque 2,2 SD4 4WD Dynamic 5-dvéřový: 1 543 842 Kč
RR Evoque 2,0 Si4 Aut. 4WD Dynamic 5-dvéřový: 1 709 346 Kč
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů