Český řidič pobavil Slovensko. Na dálnici jel 220 km/h a měl skvělé vysvětlení

Our theme
Daniel Fuglevič | 03.05.2018
Řidič měl vlastně štěstí, že dostal jenom pokutu. | foto: Polícia Slovenskej republiky
Když přijde na vysvětlování příliš rychlé jízdy, mají mnohdy řidiči spoustu zajímavých omluv a příčin. Nedávno Slovensko pobavil jistý český šofér, který své Audi R8 protáhl opravdu pořádně na tamní dálnici - a měl pro to skvěle upřímný důvod.
Čecha řítícího se v supersportu Audi R8 po dálnici D1 mezi Žilinou a Bratislavou zastavili slovenští policisté v neděli, když mu na jednom úseku naměřili rychlost 220 km/h. Povolený rychlostní limit tedy překročil o 90 km/h.

Muži zákona po zastavení vozu chtěli samozřejmě po řidiči vědět, zda měl k takto rychlé jízdě nějaký pádný důvod. A 46letý majitel vozu jim ho velmi otevřeně sdělil. K vysoké rychlosti ho totiž měla navést jeho žena na místě spolujezdce. Chtěla totiž vidět, co sportovní Audi opravdu dokáže.

Uspokojení tužeb své partnerky tak vyšlo řidiče dost draho. Policisté bohužel neměli slitování a udělili mu nejvyšší možnou pokutu ve výši 800 eur, tedy asi 20 480 korun. Svůj trest splatil šofér na místě.

Na druhou stranu měl ale dotyčný vlastně štěstí, že dostal jenom pokutu. Jinde v zahraničí by za takové překročení rychlosti ztratil řidičák nebo klidně putoval za mříže.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů