Rolls-Royce Cullinan bude jezdit jako taxi v nejdražším alpském resortu

Our theme
Jan Markovič | 29.01.2019
další 3 fotky
Rolls-Royce Cullinan | foto: Rolls-Royce
Britové chtějí ve francouzských Alpách nalákat velmi bohaté klienty ke své značce.
Rolls-Royce Cullinan je první SUV v historii britské značky. A také první auto s pohonem všech kol. Toho se přece musí naplno využít! Proto ještě během této sezony Rolls-Royce nasadí svůj Cullinan jako ski taxi. Bude vozit lyžaře ve francouzském horském středisku Courchevel 1850 z hotelu na sjezdovku a zpět.

Právě Courchevel 1850 patří k nejdražším zimním resortům v Evropě. Dokládá to i fakt, že cena pokoje v tamním hotelu Les Airelles může vyjít až na 200 tisíc korun za noc. A právě lyžaře, kteří jsou ochotni zaplatit za svou zimní dovolenou astronomické částky, hledá Rolls-Royce do řad svých zákazníků.

Kromě ski taxi proto hodlá uspořádat kompletní „náborovou“ akci. Chystají se večírky, na kterých se kromě zábavy bude diskutovat i o historii a produktech Rolls-Royce. Automobilka bude mít výstavu luxusních předmětů a umožní hotelovým hostům, aby si naspecifikovali své auto snů. Takhle se lákají bohatí!

Mimochodem, Cullinan nebude jezdit jen z bodu A do bodu B. Ti, kteří budou mít zájem, se s ním mohou vypravit také do těžšího terénu, kde si vyzkouší jeho schopnosti. Lákavě vypadají i propagační snímky, které Rolls-Royce k akci připravil. Najdete je v přiložené fotogalerii. Proč je na jednom z nich roztomilý psík, zůstává záhadou.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů