Test Volkswagenu Taigo: Kombinuje eleganci a výkon ve stylu SUV kupé

Our theme
Jiří Humplík | 19.03.2024
dalších 15 fotek
Volkswagen Taigo 1.0 TSI 81 kW. | foto: se svolením TipCars.com
/VIDEORECENZE/ Auto, které nabízí zajímavý vzhled, bohatou výbavu a překvapivě i dostatek prostoru v kabině. Řeč je o Volkswagenu Taigo 1.0 TSI 81 kW, který testoval pro web TipCars.com autorecenzent Matěj Myška. Zaměřil se například na to, jaký výkon předvedl litrový tříválec a jak se lišila výrobcem udávaná spotřeba od té reálně zjištěné. Představil i asistenční systémy, které jsou ve výbavě modelu. Fakta o voze i jeho dojmy z jízdy se dozvíte v tomto video testu.
Volkswagen Taigo stojí na technických základech s menším Polem a T-Crossem. Pocítíte to zejména v interiéru,“ říká v úvodu videorecenze pro web TipCars.com Matěj Myška.

Na celou videorecenzi VW Taigo se podívejte zde:
VW Taigo vychází z testu Matěje Myšky jako nejvyspělejší crossover koncernu Volkswagen a možná nejen z toho koncernu. „Je to asi trochu silné tvrzení, ale mě Taigo za dobu testování opravdu bavilo,“ přiznává Matěj Myška.

Taigo podle něj umí nadchnout osobitým designem a až nečekaně velkým prostorem, a to i na zadních sedadlech, kde mají dost místa i vyšší postavy. Velký kufr o základním objemu 440 litrů je variabilní.

Podívjete se na předchozí videorecenzi Matěje Myšky:
Kdo je Matěj Myška

Matěj Myška, zdroj: Se svolením TipCars.com
Jeho celoživotní nadšení a vášeň k autům se překlopila v poznávaní a prezentaci novinek v automobilovém průmyslu, a to prostřednictvím videorecenzí.

„Bez nadsázky si tímto plním klukovský sen, který mě stále neskutečně baví a žene kupředu vstříc novým zkušenostem. Samozřejmě cílem je, aby tyto recenze ve výsledku bavily hlavně vás, naše diváky a sledující. To si troufnu říct, že se nám daří a jsme za to rádi,“ říká Matěj Myška.

Jeho recenze můžete vidět na TipCars magazínu, zde na webu denik.cz/auto, nebo také na platformě YouTube na kanále TipCars a v Myškově pořadu CAR VIEW - TV.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů