To tu ještě nebylo. Tohle Bentley je pro chovatele sokolů, bohaté samozřejmě

Our theme
Daniel Fuglevič | 19.05.2017
dalších 32 fotek
Bentley Bentayga Falconry. | foto: Mulliner
Automobily upravené pro přepravu čtyřnohých mazlíčků nejsou ničím tak ojedinělým. V Bentley si ovšem řekli, že by zkrátka neměli přijít ani chovatelé dravého ptactva. A představují unikátní Bentaygu, ve které se bude váš sokol cítit jako doma.
Jak by se možná dalo čekat, upravený model Bentayga pro chovatele dravců míří hlavně na sortu těch nejmajetnějších zájemců.

Sokolnictví, při němž vycvičený opeřenec pronásleduje svou kořist, je totiž v oblasti Spojených arabských emirátu považováno za sport králů. Upravit tedy luxusní SUV pro potřeby nadšenců tohoto sportu vypadá jako skvělý nápad.

Čtěte také: PŘEHLED: 10 nových aut s největším kufrem do 300 tisíc korun. Dacia vládne

Jedinečná Bentayga ve verzi Falconry nabízí hlavně štědře vybavený zavazadlový prostor, který je plný nejrůznějšího příslušenství od bidel pokrytých umělým trávníkem, dalekohledu, po kožené rukavice a další různé vychytávky, které expert na sokolnictví zajisté ocení.

Pro dodržování pitného režimu na rozpálené poušti najdete v kufru i set plechových bandasek a kelímků.

Všechno příslušenství je navíc umístěno ve speciálních odkládacích prostorech, schránkách a šuplících. Pro zachování luxusu Bentaygy je samozřejmě vše vyhotoveno v kůži nebo dřevě.

Čtěte také: Na opilého řidiče zavolalo policii jeho vlastní auto. Snažil se zatajit nehodu

V prostoru pro posádku přibyly speciální dekory palubní desky zobrazující sokola v pouštní krajině. Aby toho nebylo málo, jedno odnímatelné bidlo je umístěno i v prostoru mezi předními sedačkami.

Prozatím byla Bentayga Falconry vyrobena pouze v jednom kusu, divize Mulliner, která se u Bentley stará o specifická přání zákazníků, však zmiňuje, že v případě zájmu klidně upraví i další vozy. Konečnou cenovku za unikátní vůz si bohužel drží pro sebe.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů