Top Gear hlásí zajímavou posilu. Moderátorem bude Matt LeBlanc, Joey z Přátel

Our theme
Redakce | 04.02.2016
Herec Matt LeBlanc (vlevo) je novou posilou pořadu Top Gear. | foto: BBC
Britský motoristický pořad Top Gear, který se připravuje na nový start bez dlouholetých a oblíbených moderátorů Jeremyho Clarksona, Richarda Hammonda a Jamese Maye, posílí zajímavá tvář. Novým moderátorem se stane americký herec Matt LeBlanc, jenž se proslavil především rolí ve slavném seriálu Přátelé.
V něm dnes 48letý herec hrál postavu nepříliš bystrého sukničkáře Joeyho Tribbianiho. LeBlanc se tak připojí k Chrisi Evansovi, který nahradil vyhozeného Clarksona a má se stát hlavní postavou pořadu v jeho nové podobě.

"Jako blázen do aut a obrovský fanoušek Top Gearu, jsem poctěn a nadšen, že se můžu stát součástí této ikonické show," komentoval svůj příchod LeBlanc, který je prvním moderátorem ve 39leté historii motoristického pořadu nepocházejícím z Velké Británie.

Svoje nadšení pro auta a řízení už LeBlanc v Top Gearu dvakrát předvedl. V roce 2012 dokonce zajel nejrychlejší kolo na okruhu pořadu v takzvaném "cenově dostupném voze". Jeho čas od té doby žádná z dalších pozvaných celebrit nepřekonala.

Podle BBC se Matt LeBlanc k týmu, který na nové podobě show pracuje, připojí okamžitě. Ale nebude sám, dorazit by měly i další osobnosti. V minulosti se spekulovalo například o bývalém pilotovi formule 1 Davidu Coulthardovi nebo o německé závodnici Sabine Schmitz.

Nezahálí však ani Clarkson, Hammond a May, kteří společně s Andy Wilmanem, výkonným producentem "jejich" Top Gearu, pracují na vlastním pořadu s obrovským rozpočtem pro streamingovou službu Amazon Prime.

První sezona by se měla začít vysílat na podzim letošního roku.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů