VIDEO: Mladík naboural půjčený McLaren. A měl navíc tu smůlu, že trefil Audi R8

Our theme
Daniel Fuglevič | 24.04.2018
McLaren 720S. | foto: youtube.com
Nabourat drahý a výkonný supersport byste asi nazvali tragédií. Nabourat ho však do dalšího opodál stojícího supersportu, to už chce opravdové „štěstí“. Viníkem byl navíc mladík bez řidičáku.
Video publikované na sociální síti Reddit prý ukazuje 19letého mladíka bez řidičského průkazu, který si podle všeho vypůjčil McLaren 720S od své sestry, načež jej během zkoušení akcelerace na ulici neomylně „poslal“ do nedaleko zaparkovaného Audi R8.

Těžko říct, zda je tato historika uvěřitelná či ne, přece jen video ukazuje pouhých pár sekund z rozjezdu supersportu o výkonu 720 koní (530 kW), následné protočení kol a střet se supersportem od Audi. Incident se měl odehrát v kanadském Torontu.

Ke všemu to ale vypadá, že McLaren měl vypnuté elektronické pomocníky, které by zabránily v protočení kol při startu. Nezkušený řidič proto velmi rychle ztratil kontrolu nad řízením a s autem za cenu okolo 6 milionů korun způsobil škodu na dalším autě za asi 4 miliony.

Jak ovšem podotýkají někteří vtipálci na internetu, největším hříšníkem je zde člověk, který celé video natáčel s telefonem otočeným na výšku.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů