VIDEO: Film Taxi 5 už má první upoutávku. Vytuněný Peugeot 407 je zpět

Our theme
Daniel Fuglevič | 31.01.2018
Taxi 5. | foto: youtube.com
Určitě si pamatujete bláznivou francouzskou komedii o taxikáři s upraveným bílým Peugeotem 406. Původní snímek Taxi je dnes skoro až kultovní záležitost. Přestože ale s každým dalším dílem kvalita postupně klesala, nyní se můžeme těšit na již páté pokračování.
Zprávy o natáčení Taxi 5 se objevily už v polovině minulého roku. Teď to vypadá, že už bylo dotočeno a na superrychlý taxík se můžeme podívat v první upoutávce.

Zatím poslední - čtvrtý - díl vyšel v roce 2007, a to již taxikář Daniel z Marseille obměnil vytuněný Peugeot 406 za novější 407. A v novém filmu se 407 dočkáme také. Část původního obsazení včetně taxikáře Daniela je však pryč a v hlavních rolích se objevují zcela noví herci. Jak se ale můžete přesvědčit sami níže, pár známých tváří se ve filmu i přesto ukáže.

Co se týče příběhu, taxík se opět dostane do služeb policie, která se bude tentokrát snažit dopadnout gang italských lupičů jezdících ve Ferrari. Produkci zajišťuje původní režisér a scénárista dřívějších filmů Luc Besson. Režie pátého dílu ale bude v rukách jistého Francka Gastambideho, který si ve filmu střihne i hlavní roli.

První dva díly série byly přitom asi nejpopulárnější a těžko věřit, že by je Taxi 5 překonalo. Zbývá tedy jen doufat, že půjde aspoň o dobře napsanou komedii plnou hlášek a absurdních situací.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů