Video týdne: BMW M4 driftuje na lodi, svatební dar podle Subaru a ostrý Němec

Our theme
Redakce | 13.07.2014
Reklama na nové BMW M4. | foto: YouTube
Praha /VIDEO/ - Automobilové reklamy často dokážou zaujmout nevšední nápaditostí. Záležet si na nich dávají zvlášť automobilky, které vyrábějí luxusní či jinak jedinečné vozy. Naposledy se zajímavým propagačním videem vytáhlo BMW, které postavilo rychlý model M4 na netradiční závodní okruh.
V čem je trať unikátní, je jasně poznat už z fotky k tomuto článku. Dráha se totiž nachází na letadlové lodi. Jen pro úplnost: BMW M4 pohání dvěma turbodmychadly přeplňovaný šestiválec, který disponuje výkonem 431 koní. Koupit ho u nás můžete za cenu nejméně 1 855 000 Kč.

Každý z nás sní o něčem jiném. Nadšenci do aut si často představují, jak s úsměvem vyparkovávají z garáže vytoužený automobil a vyráží na ničím omezenou projížďku. Někteří takoví "blázni" sní třeba o rychlém Subaru. Právě jeden fanoušek japonské automobilky se nedávno ženil a protože jeho zamilovanost je českému zastoupení Subaru známa, připravila pro něj milé překvapení. A ještě ho natočila. Výsledek je fakt povedený.

Mercedes pravidelně pouští natěšeným příznivcům další a další informace o připravovaném sporťáku Mercedes-AMG GT. Už víme, že dorazí ve dvou variantách, přičemž obě bude pohánět přeplňovaný čtyřlitrový osmiválec. Slabší varianta má výkon 460, silnější 510 koní. Nejnovější video pak naznačuje jizdní potenciál očekávaného auta. Vypadá to nadějně.

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů