Video týdne: Zázrak při rally, naštvané Camaro a Fiat 500 po modré pilulce

Our theme
Redakce | 12.10.2014
Děsivá nehoda při italské Jolly Rally. | foto: YouTube
Praha /VIDEO/ - Fanoušci motoristického sportu v týdnu řešili hlavně zdravotní stav pilota F1 Julese Bianchiho po hrůzostrašné nehodě během Velké ceny Japonska. Jenže k nepříjemným karambolům bohužel dochází i v jiných závodních sériích.
Naštěstí však občas mají také dobrý konec. Jako nehoda během italské Jolly Rally v provincii Valle d'Aosta, při níž skončil jezdec Piero Scavone se svým Renaultem Clio Super 1600 mimo trať, přičemž doslova prolétl mezi ne zrovna vhodně sedícími diváky. Snad jen zázrakem se nikomu z přihlížejících nic nestalo, posádka vozu skončila s lehčími zraněními v nemocnici.



Automobilka Chevrolet v těchto dnech pečlivě testuje novou generaci kultovního "pony car" jménem Camaro. S novinkou zavítala také na německý Nürburgring, kde ladí jízdní vlastnosti. Jednomu z návštěvníků se povedlo maskované auto natočit, díky čemuž si můžeme vychutnat fantasticky hutný zvuk, který vydává.

Šestá generace Camara by měla dorazit v průběhu příštího roku, výrobce slibuje vzhled inspirovaný předchůdcem ze sedmdesátých let.

Jednou z novinek autosalonu v Paříži je Fiat 500X, nafouknutá a odvážně se tvářící varianta malé "pětistovky" - i když s ní po technické stránce mnoho společného nemá. Výrobce si od vozu mnoho slibuje, i proto už do světa vypustil první reklamu. A docela se povedla. V hlavní roli modrá pilulka...

Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů