0
back
 

diskuze k tématu: Daewoo Matiz po 157 tis. km - zkušenosti staršího řidiče

category of topic classification: korejská vozidla
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 15.10.2009 13:44, RE: spotřeba
typek posted by:
No pokud budeš mít dvě kila a budeš chtít novou "kchár" abys mohl být "in" na Fabii rovnou zapomeň. Každopádně pokud bourat tak ve F1, nebo F2, ale pokud jezdit, tak Chevy Matiz pranic neztrácí (pokud pomineme litrový obsah kufru, ale to je u nákupních tašek dle mého naprosto bezpředmětné)
Mít 2 kila, a chtít nový AUTO a s ním JEZDIT je nesmysl... Asi jsi to nepochopil - je to jako vybrat si mezi oběšením a zastřelením - zastřelení je o něco lepší, ale ve finále stejně na.ovno
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 15.10.2009 14:03, RE: spotřeba
Pepe posted by:
Mít 2 kila, a chtít nový AUTO a s ním JEZDIT je nesmysl... Asi jsi to nepochopil - je to jako vybrat si mezi oběšením a zastřelením - zastřelení je o něco lepší, ale ve finále stejně na.ovno
Jasně že se tady nebavíme o racionalitě, bavíme se o touze vlastnit novou věc a mít na ni 2 kila. Taky bych za takovou plechovku tolik peněz nevyhodil - rozhodně ne jako primární automobil (koupil bych si něco ve střední třídě do pěti let stáří a 30 tisíc nechal jako fond oprav), ale tady už fakt koupě proběhl a mým názorem je, že Matiz je pro jízdu a pohodlí osádky lepší volba, než třeba F2 (F2 lépe dopadne při rozstřelení do přesazené překážky rychlostí 50km/h). Velice solidní je také u Matize spolehlivost (což mě docela překvapuje, ale vlastně na tom není nic divného, vždyť je to trakař s jednoduchým motorem). Prostě, už to má, natočil na tom pětkrát kouli a měl jednu závadu. To je na takovou paštiku slušnej odvaz, merglisti a tédéíčkaři by vejrali
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 15.10.2009 15:50, RE: spotřeba
typek posted by:
Jasně že se tady nebavíme o racionalitě, bavíme se o touze vlastnit novou věc a mít na ni 2 kila. Taky bych za takovou plechovku tolik peněz nevyhodil - rozhodně ne jako primární automobil (koupil bych si něco ve střední třídě do pěti let stáří a 30 tisíc nechal jako fond oprav), ale tady už fakt koupě proběhl a mým názorem je, že Matiz je pro jízdu a pohodlí osádky lepší volba, než třeba F2 (F2 lépe dopadne při rozstřelení do přesazené překážky rychlostí 50km/h). Velice solidní je také u Matize...
Ale jo, je to každýho věc, jak naloží se svýma prachama. Loni jsem to tak, jak říkáš udělal, a nelituju. Jelikož při svým nájezdu to za další 2 roky pošlu dál do světa, rád se svezu, parkuju ve městě, vozím dost často lidi v montérkách + vercajk + nějakej spotřebák, tak je pro mě nesmysl kupovat nový - srdce by mi to trhalo...
respond
anonymous
number of posts-
date of registration-
Thursday 15.10.2009 20:24, RE: spotřeba
krok_original posted by:
Mám rád řidiče (osobáků), kteří na dálnici jedou jinou rychlostí než 120-140. Vytvářejí tím pro ostatní řidiče zajímavé a mnohdy vzrušující situace.
V Rakousku ani ne, jezdí se tam pomalejc, u nás 110 v hod. moc ekonomická není, pořád bych musel brzdit za kamiony a pak prudce akcelerovat, abych se dostal do levýho pruhu, to je lepší jezdit těch 130.
respond
Ifča
number of posts2
date of registration22.12.2012
Saturday 22.12.2012 00:30, reakce po čase
Tak jsem si přečet reakce na svůj příspěvek.O některých vážně uvažuji,že jsou normální.
Samozřejmě,že těch 12 bas piva se vejde jen při složených sedácích,a co se týče spotřeb benzinu na 100 km tak opravdu si za tím stojím.Dnes kdy mám najeto 197000km ajsem po STK,jsem měl emise a seřízení o.k.vypočtená spotřeba je na 35 l co dám do nádrže,ujedu 650 km s toho cca polovic po městě!!! A pro ty co pochybují,tak olej dolévám cca za 1000 km / 2dcl . Jezdím denně a na Shell V .
Pro ty co asi špatně četli,tak max.na rvině jede Maťa 150 a na dálnici z Plzně do Pha LetištěRuziň jedu 40 min. tak ať si to spočítají!!!!!!! Nevím proč někteří tzv.auto odborníci shazují toto autíčko,jako kdyby to byl nějaký šrot.Ať si přečtou na Daewoo klub forum,že nejsem vyjímka,jak Matez jede a slouží.A pokud někdo chce ještě urážet moji osobu tak jak někteří psali,že jsem asi na hlavu či co,tak ať se zamyslí raději nad sebou.Jsou ubožáci. Jsem 60 sátník a píši co je pravda a jaké mám zkušenosti.Jezdím bez nehod od svých 15 let(moto,auto) nejsem na silnici svaťoch,ale vždy ferově.Odjezdil jsem i soutěže oblastnich závodů v rally sportu a do vrchu,tak vím o co gou.Zdravím Matezáky!!!!!!!
respond
Ifča
number of posts2
date of registration22.12.2012
Saturday 22.12.2012 00:37, RE:
anonim posted by:
Kde bydli ten typek? Chci ho pozvat k veceri, takoveho blbce je kumst najit.


Ten blbec jsemjá,a pokud máš tu touhumě vidět,tak přijeď do Plzně dáme řeč,a možná Ti ani jednu neplesknu za ten příspěvek.Jsi ubožák!!!!!!
respond
autovoko
number of posts9
date of registration09.12.2018
Friday 28.12.2012 10:38, RE:
V pohodě dojelo až do Kyrgyzstánu....www.autovoko.cz
respond
Pavlik
number of posts1325
date of registration09.10.2008
Friday 28.12.2012 11:56, RE: reakce po čase
Ifča posted by:
Tak jsem si přečet reakce na svůj příspěvek.O některých vážně uvažuji,že jsou normální. Samozřejmě,že těch 12 bas piva se vejde jen při složených sedácích,a co se týče spotřeb benzinu na 100 km tak opravdu si za tím stojím.Dnes kdy mám najeto 197000km ajsem po STK,jsem měl emise a seřízení o.k.vypočtená spotřeba je na 35 l co dám do nádrže,ujedu 650 km s toho cca polovic po městě!!! A pro ty co pochybují,tak olej dolévám cca za 1000 km / 2dcl . Jezdím denně a na Shell V . Pro ty co asi špatně četli,tak max.na rvině jede Maťa 150 a na dálnici z Plzně do Pha LetištěRuziň jedu 40 min. tak ať si to spočítají!!!!!!! Nevím proč někteří tzv.auto odborníci shazují toto autíčko,jako kdyby to byl nějaký šrot.Ať si přečtou na Daewoo klub forum,že nejsem vyjímka,jak Matez jede a slouží.A pokud někdo chce ještě urážet moji osobu tak jak někteří psali,že jsem asi na hlavu či co,tak ať se zamyslí raději nad sebou.Jsou ubožáci. Jsem 60 sátník a píši co je pravda a jaké mám zkušenosti.Jezdím bez nehod od svých 15 let(moto,auto) nejsem na silnici svaťoch,ale vždy ferově.Odjezdil jsem i soutěže oblastnich závodů v rally sportu a do vrchu,tak vím o co gou.Zdravím Matezáky!!!!!!!


Můžeš se rozčilovat, psát tady o zkušenostech i věku, ale stejně ti věřím přinejlepším polovinu toho co zde uvádíš. Máš jistě spoustu životních zkušeností , asi proto jednáš impulzivně a pro mnohé (včetně mě) naprosto iracionálně až hloupě. Koupit si plechovku na takový roční nájezd km je prostě hloupost, pochopitelná jen v případě, že jezdíš výhradně město - to ale sám vyvracíš.
PS: jsi první "závodník" o kterém vím, že by byl ochoten mít v garáži něco takového jako matiz nebo fabia .
respond
1 2




Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2024, all rights reserved.