0
back

diskuze k tématu: Spolehlivé auto pro rodinu se třemi dětmi.

category of topic classification: poradna, typ vozidla, osobní
Pepe
number of posts1143
date of registration09.05.2007
Friday 11.12.2015 16:08, RE: Ford C-MAX II generace
Petr S posted by:
Valnoha posted by:
Petr S posted by:
KoobaS posted by:
BobanHTP posted by:
Asi jste měl Ford C-Max I generace, ve druhé generaci se sedí dobře i vzadu...https://www.youtube.com/watch?v=KfUkWMrbcWwJe dokonce verze Ford Grand C-Max
A, přiznávám, měl jsem na mysli první generaci. Ale, druhá za tyhle peníze je s benzínovým motorem v ČR vzácnost. A stále trvám na svém názoru, že jestli tři vzadu, tak ve vyšší střední...
citation:
Pokud něco pro tři skorodospělé až dospělé vzadu, tak jedině vyšší střední, já mám zkušenost s S-MAXem
Tedy nic proti termínu vyšší střední třída v MPV kategorii, slyším to poprvé. Když je S-Max vyšší střední, tak jaká je třída Ford Galaxy? Executive MPV?
Proč by mělo být Galaxy v jiné třídě než S max_
Myslel jsem že Galaxy je výrazně větší než S-Max. Ale jak koukám na vybermiauto.cz porovnávač, tak se ty auta liší jen lehce ve velikosti kufru, ale ne zásadně. Rozvor je stejný, stejně jako místo v interiéru. I ceny těch aut jsou srovnatelné. Pak teda nechápu proč Ford prodává 2 srovnatelné modely. Zvlášť když se těch aut prodává tak málo. S-Max 137 kusů za tento rok a Galaxy jen 38.

Možná proto, že S-Max cílí na "sportovnější" řidiče (Galaxy je klasický autobus) a proto, že 7 místné provedení je v případě Galaxy plnohodnotnější. 7 místný S-Max má zadní sedačky (sklápěné do kufru?) spíše nouzové.
respond
nahlásit
Petr S
number of posts1250
date of registration28.11.2008
Friday 11.12.2015 19:12, RE: Ford C-MAX II generace
Pepe posted by:
Petr S posted by:
Valnoha posted by:
Petr S posted by:
KoobaS posted by:
BobanHTP posted by:
Asi jste měl Ford C-Max I generace, ve druhé generaci se sedí dobře i vzadu...https://www.youtube.com/watch?v=KfUkWMrbcWwJe dokonce verze Ford Grand C-Max
A, přiznávám, měl jsem na mysli první generaci. Ale, druhá za tyhle peníze je s benzínovým motorem v ČR vzácnost. A stále trvám na svém názoru, že jestli tři vzadu, tak ve vyšší střední...
citation:
Pokud něco pro tři skorodospělé až dospělé vzadu, tak jedině vyšší střední, já mám zkušenost s S-MAXem
Tedy nic proti termínu vyšší střední třída v MPV kategorii, slyším to poprvé. Když je S-Max vyšší střední, tak jaká je třída Ford Galaxy? Executive MPV?
Myslel jsem že Galaxy je výrazně větší než S-Max. Ale jak koukám na vybermiauto.cz porovnávač, tak se ty auta liší jen lehce ve velikosti kufru, ale ne zásadně. Rozvor je stejný, stejně jako místo v interiéru. I ceny těch aut jsou srovnatelné. Pak teda nechápu proč Ford prodává 2 srovnatelné modely. Zvlášť když se těch aut prodává tak málo. S-Max 137 kusů za tento rok a Galaxy jen 38.
Možná proto, že S-Max cílí na "sportovnější" řidiče (Galaxy je klasický autobus) a proto, že 7 místné provedení je v případě Galaxy plnohodnotnější. 7 místný S-Max má zadní sedačky (sklápěné do kufru?) spíše nouzové.

Jestli je S-Max sportovnější, možná jo. Ta aktuální verze, co se týče délky, tak se liší jen o 5cm. Šířka i výška je na chlup stejná. Velikost kufru v 7-mi místné verzi je 300L vs. 285L u S-Max. I na fotkách ty auta vypadají dost podobně. Ani bych se nedivil že je to stejné auto jako dřív Sharan/Galaxy/Alhambra.
respond
nahlásit
Pepe
number of posts1143
date of registration09.05.2007
Saturday 12.12.2015 12:22, RE: Ford C-MAX II generace
Petr S posted by:
Pepe posted by:
Petr S posted by:
Valnoha posted by:
Petr S posted by:
KoobaS posted by:
BobanHTP posted by:
citation:
Jestli je S-Max sportovnější, možná jo. Ta aktuální verze, co se týče délky, tak se liší jen o 5cm. Šířka i výška je na chlup stejná. Velikost kufru v 7-mi místné verzi je 300L vs. 285L u S-Max. I na fotkách ty auta vypadají dost podobně. Ani bych se nedivil že je to stejné auto jako dřív Sharan/Galaxy/Alhambra.

Jestli dělají společně i novou gen., nevím. Ale ospravedlňovalo by to ono překrývání tříd, přeci jen ty sdílené náklady nebudou takové, jako u samostatného modelu. Jestli někdo potřebuje jezdit dálky v 6-7 lidech, tak bude lepší Galaxy. Jinak to auto podle mě postrádá smysl. Jedině mě ještě napadá obr kufr (v 5 místné var) na nesložený kočárek.
respond
nahlásit
1 2

update
you watch this topic

stop watching this topic
Nahlásit nevhodný příspěvek
jméno a příjmení:
e-mail:
Toto oznámení je činěno ve smyslu čl. 16 nařízení EU č. 2022/2065, o jednotném trhu digitálních služeb a o změně směrnice 2000/31/ES (DSA).
Oznámení podávám, protože se domnívám, že příspěvek:
porušuje obecně závazný právní předpis
porušuje Všeobecné obchodní podmínky internetových stránek tipcars.com
Odesláním tohoto oznámení potvrzuji, že se v dobré víře domnívám, že informace a tvrzení v něm obsažené jsou přesné a úplné.

Copyright © EBM system k.s., 2005 – 2025, all rights reserved.