Lexus ve jménu hybridního pohonu

Our theme
Redakce | 21.02.2013
Lexus v Ženevě | foto: Lexus
Ženeva /FOTOGALERIE/ - Stánek automobilky Lexus se na ženevském autosalonu poprvé v Evropě představí v modernizované podobě.
Zároveň Lexus uvede nový model s plně hybridním pohonem, IS 300h, který jako zástupce přepracované konstrukční řady IS spojuje dravou eleganci s efektnějším vzhledem a ilustruje nové směřování značky k dynamickým jízdním výkonům. Nové IS 300h se bude nabízet také s paketem F SPORT.

Koncept sportovního kupé Lexus LF-LC s uspořádáním 2+2 a plně hybridní soustavou pohonu se nyní představuje v barevném provedení Opal Blue. Zhmotňuje nový sportovnější image značky Lexus v podobě vozu zaměřeného čistě na potřeby řidiče.

Koncept ilustruje nový designový jazyk značky Lexus, který staví na smělé interpretaci charakteristické masky chladiče ve tvaru vřetene a typického ztvárnění zadních partií, čímž poukazuje na splynutí nápadného stylu s konstrukční funkčností.

Na letošním autosalonu v Ženevě se představí také úplná řada vozů Lexus F SPORT s plně hybridním pohonem, a to včetně nového modelu IS 300h F SPORT.
Article rating
Rated: 0x
Ještě jste nehodnotil/a
Tagy
Discussion
no discussion yet
post a comment to this discussion
Nejčtenější články předchozích 7 dnů